Cât de departe e liniștea …

Cât de departe e liniștea

Am sentimentul că ceea ce se întâmplă e doar o mică bătălie pe care o vom câștiga iar, ca să pierdem adevăratul #război … Lumea acum e un tăvălug ce se rotește spre dezastru într-un secol nou pe dinafară și bolnav în esență.
Măcar bine că vocea strazii nu e frântă de rafale aducătoare de moarte ca atunci când aveam 24 de ani în 89. Atunci am câștigat lupta dar am pierdut razboiul în favoarea securiștilor care conduc totul azi și stau în spatele oricărui partid politic…E logică elementară … ei știau clar în ce sertare sunt banii și cu ei au înfiintat #partide și societăti pe care nu le vor ceda niciodată.
Totul e la comanda într-o societate sclavă banului. Da, poate că tinerii speră și cred ca pot schimba ceva, așa am crezut și noi atunci, .. veți vedea că jocurile sunt mult mai mari și se întind înafara țării…. Mă întreb câți confrați, prieteni și oameni de bine ne-am strânge să luptăm pentru a vindeca pamântul de poluare, de tăierile LEGALE și ilegale de paduri, de implementarea invențiilor care să facă această lume mai curată pentru bunul mers al vietii copiilor nostrii….. Vă spun eu …. mult prea puțini. Toți știm că se #taie #pădurile și un austriac își face de cap legal împreună cu proștii care vin cu pădurile pe tavă la el… unde e strada care să oprească asta ?..
Sper să vină odată în viața asta #liniștea aducătoare de bucurie și reîntoarcere la valori umane esentiale, simple și curate și nu liniștea aducătoare de furtună..

Emeric Imre

Imagine © Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
Instagram